09 March 2011

Dedikasi Khas - Birthday Version !!

Salam to all bloggers!


Hai semua.. lama kan tak update..huh! reason nya mudah dan simple je.. Saya pergi bercuti.. haha... sementara tu, my lappy pulak bukan berada dalam jagaan saya.. so saya memang tidak mempunyai kesempatan untuk menyibukkan diri Online...*sampaikan boleh terlupa wish birthday kat insan-insan penting sebab lama tak online fb*..maaf...


So dikesempatan nie jugak, saya nak wish..Happy belated birthday to my big brother pada 08/03! Mr. Mohd Faizal.. 

sorry saje letak pict nie..konon cool je kan..haha

Moga dimurahkan rezeki, sentiasa happy and tak payah lah selalu sangat tukar-tukar awek..haha..harap yang sekarang nie kekal ok..cepat-cepat kaya (boleh aku tapau sikit) and cepat-cepat kawen lah hendaknya ~..kalau bro baca blog nie..as your little sister, I always pray for your happiness..dah,, cakap banyak-banyak kang kena banned pulak..

nah! semua hambek hadiah nie..


And sepanjang awal bulan march nie memang banyak birthday kawan-kawan yang saya terlupa nak wish.. Maaf khilaf diriku ini..so I decided to dedicate this entry for those peoples yang sangat baik selama berkawan dengan saya.. kita review satu-satu ok..




Firstly, to my bestfriend yang memang best.. kawan start from sekolah rendah pastu aku pindah.. and then jumpa kat sekolah menengah (form 1- form 5) and then sama-sama masuk form 6.. fuh.. gila lama kawan dengan kau.. Norsyarifah binti Johari (25 feb 1988).. Happy Belated Birthday Syarifah! Aku sayang kau!

woi cepat2 naik pelamin!


Kedua, untuk pasangan kembar farhana & faiz yunus..birthday on 24 feb 1988,, happy birthday twins !! Faiz moga gempak dalam artwork kau yang superb tu.. And Awea, moga bahagia menjaga family & anak yer..amin...






Ketiga pulak to Muhamad Shariffiddin aka Mr. Akek!.. Birthday on 1st March 1988 !.. happy birthday atok.. happy selalu ok... Oh! before aku terlupa, my best friend jugak..same date with Mr Akek... to Mr. Firdaus aka Bangcik aka Bulan.. happy birthday Lan..harap kau happy dengan isteri tersayang ok..jaga Amie tu baik-baik tau! 





And next pulak to si kembar..oh mereka nie memang gile-gile remaja..sorry tak dapat wish and bagi hadiah sebab kau orang dah tuo! hahaha.. Happy birthday Ahmad Fais & Nur Atiqah !! birthday on 2rd March 1988...

HB twins ET and Amat..


Ok.. thats all my friends from SMKBJ.. gilo rindu den kek korang ni ha.. susah nak rojer sobab den menuntut ilmu jauh bona.. haha..kalau ado maso jumpo la yo! haha..den suko picta di bawah..curik dari Fb Rizuan dan Apple aka Mr Apak !!  (walaupun kau tak bagi, tapi den dah ambek..tapi kau mesti xkan marah kan?) haha... 

suma ada except me..


Last but not least..happy birthday to my roommate..4th March 1988 is your born day..for almost three years I've lives with you.. you are the best in what you are doing okay darl.. moga panjang umur, dimurahkan rezeki, dipertemukan jodoh yang baik dan diberkati hidupmu.. Insyallah.... 


si gadis ayu.


p/s : happy belated birthday to all my friends..aku sayang kau orang semua.. love! love! love! ...pada gambar di atas, aku rembat fb kau orang.. siapa suruh letak kan?? hehe...jangan marah ha...HB all my friends...(T______T)



Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

6 Respond Chill-lah....:

NooR AzLen BinTi HaRoN said...

assalammmualaikum

terima kasih atas ucapan dan iringan doa

terharu sgt2..

u r the best roomate in my ife
thanks for everything.

sayang kamu!!!

SN Aieen said...

yes azlen..

thanks sbb sudi berumet dengan aku..

hurm...tau tak aku sebenarnya takot nak tunggu sampai bulan mei nie...

argghh! next sem dapat rumet baru...oh!! oh!!

Rizuan Dan Apple said...

SUMPAH aku rindu semua.. sekarang semua dah berbeza, STTUS pon dah berbeza.. hahah can't imagine if jumpe semua balik. mesti pecah perut ketawa.. lallaaaa

MISS ALL OF YOU !!!

ouh ct, aku x marah ppon nak ambik gambar tu. hahahha nice pic.. =)

SN Aieen said...

Rizuan&Apple : hehe..that why the school time is the best time for me..

weyh..payah kot nak lupa zaman sekolah yg gila2 best..kan3?

miss all of them and miss you jgk..
status dah berbeza..lepas nie buat gathering untuk anak2 kita plak kan pak??

hahaha...

Rizuan Dan Apple said...

haaaa zaman sekolah mmg SUPERB la x bleh cakap..

Siti Nurul Ain said...

tula kan?

nak kembali ke zaman kanak-kanak rebina jer aku rasa pak..

wahhhh~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...