25 March 2011

Contest Sweet Face & Style Gitu


Assalamualaikum and Good day..!


Hurmmm,, bila saya pun on my beloved blog and tiba-tiba nampak.. "Anda di Tag by Cik Nadiem" ...owh...baiklah... Disebabkan nak release rasa tension and penat nie, so saya rasa nak join lah.. Tajuk pun ala-ala artis kan? 


Sweet face and style..hahaa... Nak join tak?? Nak tau syarat-syarat contest boleh click kat SINI (*jangan memalu tau, kalau malu tak dapat la kau orang hadiah yang best..dari oversea tuuuuuuu*)



Ok..saya nie bukan girls yang ber'style' macam kalian-kalian luar sana.. I'm just ordinary Jane yang suka kelihatan simple and biasa-biasa jer ok..Kalau nak pakai yang style yang hunky funky tuh,,errr it's not me la geng..janggal plak rasa..and belum cukup daring lagi..haha..so, tak tahu nak pertaruhkan gamba yang mana..


Setelah selongkar segala macam folder gamba dalam lappy nie dan akhirnya saya rasa nak pertaruhkan gambar ni lah~~ Presenting miss aieen...Taddaaa...clap clap clap.....



Haha..kau orang rasa nak sepak tak budak nieh?? saya rasa macam poyos... gambar ini ber'style' kerana kawan dibelakang saya sudah terhidu gas beracun dari saya..Cara beb...style kan? kalau tak menang jugak tak tahulah...maklumlah hadiah priceless kowt..dari oversea lagi~~... hehee~~


Oh kena tag ea?? Orang yang berstyle ialah...



p/s : saya follower yang ker 579 !! Geng jom join contest nie...bukan kena bayar pon kan..at least dapat ramai kawan among bloggers. Jom Join SINI YER GENG !!



p/s : picture have been remove by the owner of this blog..TQ.. (2/Oct/2011)







Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

4 Respond Chill-lah....:

shaa bonitaa said...

hi beb! wah cumelnye gmba dia..heee..tenks ea join my contest..heee =]

Siti Nurul Ain said...

hi shaa..;)

tak rase nak tampar ke muka budak tu?? hehe..

anyway..thanks ya dtg sini.. hope menang..hehe~~

B I E Y said...

hahaha! lawak la aien ni. thanks for the tag. tggu giliran saya selongkar folder plak. nnt saya update ye :)

Siti Nurul Ain said...

biey : awak tak payah selongkar folder la..kat fb byk jer saya tengok picture yang gorgeous...

hehe...suka!


thanks biey..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...