26 March 2011

Contest Aku Foodilicious

Assalamualaikum gengs!


Hari ini, entah apa yang merasuk saya untuk bergiat cergas dalam dunia peng'contest'an pon saya tak tahu lah..(kepada dewan bahasa dan pustaka..maafkan saya penggunaan bahasa melayu yang bongoks!) hahaa.. 


Saya telah di jemput oleh Cik Cikin selaku penganjur contest berserta dengan red carpet..haha.. So, orang dah ajak, join jer la..saya kan BEST! bhahahaha..*ketawa syaitonirojim* (isyyh tak sopan nyer kau aieen) - ahh kau diam!

Syarat-syarat penyertaan kau orang boleh check kat SINI okay




Tengok pada tajuk entry pun mesti kau orang dah tau pasal ape kan? Pasal makan lah..or melantak or mentedaghah! (apasal dengan penggunaan bahasa saya malam nie? ahh abaikan jer okay..).. So kena pertaruhkan gambar tengah melantak kaw-kaw la nie kan?? okay-okay..sat naa.....


 Taddaaa~~! Clap your hand..clap your hand children..haha



 Apa favorite food saya?

Faveret food cik aieen adalah masakan mak saya..dah lama tak balik, so memang rindu sesangat nak makan ape jer yang mak masak..sedap owwh..lagi-lagi kalau buat sambal ikan bilis goreng extra hot! perrgghh.. terliur sudah..(dah name orang noghori kalau tak makan pedas, pergi jadi orang Thailand)..huhu.. the rest saya jenis yang makan ape sahaja kecuali batu dan kayu..maksudnya tak memilih lah ok..Last saya suka makan ayam KFC seperti gambar di atas!



Kenapa saya suka makan faveret food saya?

First sekali..dah mak yang masak..mana boleh tak suka maa.. nanti kecik hati mak saya, saya tak makan..hehe.. Sambal ikan bilis tu memang sedap giler weyh! Sampaikan kawan-kawan saya dari Johor, Kedah, Perak, Sarawak and Selangor memuji-muji dan mesti tertunggu-tunggu sambal tuh saya bawak pulang ke kampus.. Ayam KFC sebab, it's finger licking good~!



Slogan...

Saya foodilicious sebab...bila saya makan walaupun banyak mana sekalipun, badan saya tak naik-naik..so saya suka makan lagi dan lagi yeah....(✿◠‿◠) ♥ ♥ !!



Tagged kat orang yang suka makan !!


 

p/s ; ok geng..kalau ada rezeki adalah kan..kalau xder,hope ade bloggers yang join contest nie singgah kat belog buruk saya..hehe..tata alls~~ !!





p/s: picture dah di remove oleh penulis..sekian (2/10/2011)

Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

6 Respond Chill-lah....:

MaiZerr said...

hai aieen.. thanks for the tag. nanti sy try join ok. :)

Siti Nurul Ain said...

@maizer : no problemo..

hope you can enjoy it..hehe..

*hugs!

thanks maizer~

MaiZerr said...

i tag u also.
http://sentuhanhatiliyana.blogspot.com/2011/03/finally-got-it-follower-ke-100.html

email: marzaitulliyana@yahoo.com

Siti Nurul Ain said...

maizer !!

hugs hugs hugs..

tengs..nanti saya email you ok darlings...

oh saya sungguh bertuah!!

Cikin said...

hai ! thanks ya join , sedap uh kepsi !

anyway , good luck ! (:

Siti Nurul Ain said...

cik cikin..;)

sedap2...tolong bagi special mark sikit kat saya yer..hehe..

nak menang..nak menang !!

hehehe~

thanks darl~ sebab invite..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...