24 March 2011

Addicted !


Assalamualaikum and Good day peeps..!


Addicted! bukan drug addict okay geng...tapi addicted pada something yang macam OH Best Nyer!! hari-hari nak buat, hari-hari nak tengok sampai tak muak-muak pun..haih! Now I'm........

1. Addicted to Online Shopping

Ha, nie satu perangai yang betol-betol susah nak buang..apasal ntah saya memang minat giler membeli-belah di dalam talian..nak buat macam mana kan?? Yela dah bila saya keluar pergi shopping mall, hajat memang betul-betul nak cari baju..and then pusing-pusing sampai krem kaki still tak jumpa jugak barang yang berkenan.. selalu macam gitu!! Bila time nak nak sangat-sangat tuh..time tula tak jumpa satu hape pun...setuju?? 


Gila banyak website or blog or even facebook yang dok jual barang online nie. Kau orang teringin nak pakai sesuatu yang gila babas best tak ?? Nak jadik artis sekejap?? Oh..boleh-boleh asal kau orang pandai mix and match... 





Kalau kau orang duk cari dress yang cun-cun melecun (seperti gambar..cun kan??) sampai bila kau orang pakai, mereka-mereka akan label kau sebagai fashionista..So you all can get em at ThePopLook.com dress kat sini untuk bajet yang rm50 ke atas je tau, tapi quality memang superb! rasa nak melaram, ape salahnye kan??



Okay, dress kat ThePopLook , sesuai dibeli time ujung bulan jer..time semua baru dapat gaji..haha..bagi yang duit cukup-cukup nak hidup tu..tapi still rasa nak melawa..haha..xder hal.. Meh sini saya kenalkan kau orang dengan blogshop yang jual baju oldish, vintage and stylish...tak tipu punya.. baju preloved pon smart woo...janji harga murah..kan kan kan??





Ha..suka tak baju kat atas tuh? suka la..suka la...cantik and stylish..and sangat murah..RM20 je kot untuk satu baju..perggghhh!! tak boleh jadik nih! Ok,, you all boleh usha la blogshop nie...Rara Vintage Boutique! Bukan tu jer...kalau kau orang minat Vintage Long Necklace, pun ada dijual...pendek kata memang betul2 vintage lah!! Tak caya..ha hambek kau tengok...






Ha..ape lagi tunggu tu girls...to all ladies out there yang singgah bace blog nie..pergi usha website tu sekarang..! Lambat melepas lah kau orang...don't worry la geng, selamat la beli online nie.. saya cakap pun based on my experienced la.. Insyallah memang rasa macam berbaloi jer bila dah dapat kat kita...tak caya jugak?? Lantok le situ! hahahaa...


p/s : sekarang saya hanya mampu cuci mata jer..xpela janji puas dapat usha baju cun-cun walaupon tak beli... waaaa...nak balik rumah.....;(



Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...