06 February 2011

twenty five random facts - tagged version


Hey guys ! We meet again..(^_^) !!



I've been tagged by someone...she want to know a lot of me i guess..hahaha.. but thank you so much for the tagged...because i really don't have new story to post in this beloved blog..


Well, i didn't have the mood to write but there are always something playing in my mind..hurmmm...Never-mind...Lets proceed to the tagged questions..ouh! sorry,, the person who tagged me is Miss Aini..a friend from Sahabat Blogger!


Actually, i don't like to tell a lot about myself in front of public...but today I'll do it because I'm showing my appreciation to my beloved bloggers...so,, spent your time to read 25 facts about myself....


25 RANDOM FACTS ABOUT ME!!

1. Firstly,, aku rasa cam poyo jer nak cerita pasal diri sendiri..sebab aku bukan nya jenis yang over the top punya orang..ahh! layankan aje..

2. My name is ain..simple kan?

3. I'm from Negeri Sembilan..

4. Currently studying at UUM sintok.kalau xtau UUM,,korang memang tak cool!!

5. Anak bongsu dari 3 beradik

6. The only daughter in family..

7. LOve my parents very much..anak bapak! in the same time manje dengan my mak..

8. I'm single but not available..sudah punya kekasih hati..muahh2..love him so much!! (korang boleh muntah darah lepas nie,,duit hospital tanggung sendiri..)


9. hurmmmm....(tengah berfikir..)

10. I'm a thinker...hahaha


11. tidak menggemari subjek matematik, statistik, ekonomi, akaun, finance, segala yang berkaitan dengan angka...histeria aku!!

20. Wah kejap je dah 20 facts tentang aku..betol ke aku kira nie?? hurm..kan dah cakap td..aku x suka angka...

21. suka ketawa kuat-kuat..tapi jarang senyum..apesal ntah..

22. OK...yang nie serius!! aku benci gila bila lelaki or perempuan dok buat bahasa yg kononnya "comel" macam nie...

"ari niey kitew nak alan-alan dgn tawan2 rasenyeeww.."
"menci ah camni bilew nak kena jumpew die"

woi2! kalau ye pon nak buat short-form..tak payah lah nak tambah "ewww" kat balakang ayat tuh..and tak payah nak tulis "gedik pelat" boleh tak??
 
 23. Bila buat facts no 22..aku rasa aku seorang yang sangat emosi..

24. I'm very loving person..love love love..sigh~

25. Yeay..dah 25 facts dah..fuhh..penat tuh..ok last but not least..aku suka nombor 25..yeaaaay!!


Kena tag kat orang lain..hurm..nanti aku inform kat shoutbox korang-korang lah..okay...rajin buatlah yek? tata...


p/s ; maaflah aku x buat cukup sampai 25..sebab aku ini hanya insan biasa yang low profile dan pemalu..meow2~~




Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

2 Respond Chill-lah....:

apisv2 said...

slm kunjungan
nice blog;)
blog apisv2

SN Aieen said...

salam....

insyallah saya datang jenguk anda..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...