22 February 2011

makan lagi dan lagi !!

Hello bloggers!

Selamat malam semua...hurm sebenarnya kepala otak aku nie dah tepu rasanya.. kenapa asignment semakin bertimbun-timbun ye?? kenapa semua nak awal?? Aiyo..tapi walaupun banyak,,still ada yang malas nak start buat dulu..feel nak menyiapkan asignment dengan jayanya tak sampai lagi..hurm....


Sejak dapat banyak task nie,, alhamdulillah..rasanya selera makan aku semakin memuncak-muncak..walaupun dah makan still rasa lapar lagi..dan mau makan lagi dan lagi..huh! sampaikan my encik kekasih hati kata..oit! apasal nampak cam buncit?? hahaha...dan dalam hati aku jawab...buncit lah cool...hahaa...


And then, you know what my boyfie said..."Ok! teruskan usaha..bagi naik lagi badan tu ok? hahahaha..best dapat boyfie yang macam nie.. sentiasa menyokong apa yang aku buat..huhuu...*padahal aku mengalami penurunan badan mendadak dulu...tengah berusaha nak naik kan berat*..


Kalau geng aku sibuk nak jogging or diet..aku plak sibuk nak makan dan makan dan makan..kalau diorang masak tu mesti terpaksa masak lebih bila aku ada..sebab selalunya aku lah yang akan habiskan semua makanan..hahaha...kalau korang fikir aku kecik, makan ciput jer..teori korang tu silap !!..


Pesan bonda aku,,"selagi kau hidop, kau makan lah ape kau nak makan"...YES mak!! setuju!! Cakap pasal makan...aku mula terasa lapar sekarang...mau bikin makanan lah..babai semua ~


Today Love Quote

Love is like a war:Easy to begin Hard to end! 




Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...