15 February 2011

sibuk, tersibuk, menyibuk~

Assalamualaikum semua...




Hai bloggers..maaf lama tak update..SIBUK...New entry lain kali..okay..(^_^) !!






Saya kena dahulukan assignment yang semakin berlambak beserta due date yang semakin mendekat.. so tak dapat nak menyibuk kat blog kau orang,, walking walking,, stalking stalking...







Sem nie saya agak tersibuk sikit nak hang-out dengan my geng..merayap..!! I like it so much.. And also my escapism after stress with my assignment is comics... I have a lot of comics that I buy within a month..huh! ..Nanti lah saya try review satu2...

penat jugak round satu UUM dengan diorang nieh..



I Love my pals


komik baru 3 yg depan..
3 yg blakang komik lame tapi baru jumpa..
dulu bace orang punya jer..





Sedikit kata-kata cinta nak bagi....



"Life is not measured by the number of breaths that we take, but by the number of moments that take our breath away.."



p/s : ok..chow dulu ea..sape yang drop by my blog..trimass..do leave your comment because you are appreciate...tataa








Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

10 Respond Chill-lah....:

NooR AzLen BinTi HaRoN said...

assalamualaikum

boleh upload g gmbr 2 nnt ..hehe

aliaa farhana said...

"Life is not measured by the number of breaths that we take, but by the number of moments that take our breath away.."

love it much!!

SN Aieen said...

azlen : salam...ha,,upload la bebanyak.. jadikan ia blog bergamba...siap edit tau!

SN Aieen said...

alia farhana : yeah,,i love it too.. that why i love to spread my philosophy of love in my blog...haha..



*ayat nak poyo*
thanks...

nazirulhazwan~ said...

chillex la, asignment boleh copy paste jer babe:P

SN Aieen said...

peh...copy paste ek??
mano boleh bro..x berkat ilmu..
hahaha~~


*padahal biasa buat masa sem muda2 dulu*..hahaa

Ariffin Janal said...

aku nak 3 komik kat depan tu !

SN Aieen said...

AJ : nak?? bagi pulang dulu komix yg aku bg pinjam tu dulu...

Rizuan Dan Apple said...

sibuk-sibuk sempat berjalan lagi eh.. hahaha

SN Aieen said...

ENcik Apple : itu yang tersibuk tu pak oi..almaklum lah..dah sem akhir..bila masa lagi nak jalan2..



*sebab lepas nie diorang semua sibuk nak jadi bini orang dah*..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...