29 January 2011

Shopping dengan Orang Kaya

Assalamualaikum & salam satu malaysia...


HUh! Penat kot berjalan... haha...harini dok teman member shopping.. aduyai...orang kaya la katakan.. saya sengeh-sengeh je dengan mereka,, tiba-tiba dapat air pepsi basah tekak.. peerrgghh! memang best gila ba! bila dapat shopping ngan orang tengah berduit nie,,hehehe~~..




Serius cakap.. Saya tak payah susah-susah nak keluar duit tambang.. alasannya,, duit saya besar la.. xder duit kecik.. senang-senang jer dapat tambang free.. haha.. Memang best jalan dengan orang berduit..(berapa kali ntah nak ulang statement)..





Saya pon shopping jugak... tapi shopping komik jer banyak-banyak... dapat rembat 3 bijik komik je...sebab dah tak da komik baru yang best...so,, happy la jugak dapat komik baru.. Yeay Yeay!!





Kebetulan beg duit dah terkoyak.. so beli la ganti dia.. murah je kot.. RM10 jer... Jadilah.. asal dapat letak duit suda...and lain-lain hanya barang make-up and facial wash jer...so,,overall saya memang menghabiskan duit untuk komik, dompet and maybelline..haha..





Kengkawan?? Ermm,, jangan tanya lah.. kalau dah name nyer perempuan.. kalau boleh satu kedai nak beli.. tapi memandangkan kawan-kawan jenis yang tak suka nak membazir sangat.. so kami habiskan masa melepak kat kedai makan.. Yeay!! nak wat camner... dalam kalangan member.. saya yang paling kurus and comel kot.. dorang lagi lah comel kuasa dua!! hahaha~~~ 



Haa..yang nie masa lepak makan kat kedai leko-leko..
best tau tempat nie..
smart jer..and just jual keropok lekor..sedap kowt~~
 Awesome!!

best lepak wif them coz selalu dpt mkn tempat best2..!



Saya pulak dalam usaha nak tambah weight sebab nak join korang..huh! Tak nak la saya.. tapi nak buat macam mana kann.. dah kau orang pun tau saya memang makan banyak.. tapi badan tak nak naik...dah tuh,,kau orang sibuk cakap..kering lah kau nie ain..waddefish??






Encik kekasih hati lagi hebat.. merayau dengan geng dia.. p mana pon tak tau lah.. padang besar mungkin~! Saya tak payah susah-susah hati nak tanye dia kat mana and buat apa... sebab nanti bila jumpa,, si dia akan story semua~~ soo,,enjoy suda...(selalu kalau dia p mana-mana mesti beli something tok saya..hahaha harap-harap dapat hadiah..hehehe)...







p/s : penat ah.. merayau satu hari.. mau tidow lena.. esok macam malas jer nak menapak g kuliah..nak ponteng boleh???









Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

2 Respond Chill-lah....:

Anonymous said...

eh engkau jgn nk ponteng ye..

cik aieen said...

encik anon nie :: aku suke ponteng tau..weekkk..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...