26 January 2011

Kenapa?? & Kenapa!!!

Assalamualaikum all.....


MOod : Penoh dengan persoalan.......


Kenapa ek?? Apasal macam tu plak..?? Isssyhh...why it is like that?? Weyh!! Apasal hah?? Kenapaaa?? Kenapa???? Kenapaaaaaaaaaaaaaaa?????





Kenapa kau nie ain?? aku tanye diri aku balik...hisyyyyhhh...Geram ahh!! geram... bila aku gerammm aku stresss...bila aku stressss aku benci...bila aku benci...aku rase bengang sangat....







Dah2....nak tau kenapa???  Sebab nye sampai sekarang aku tengah tertanya-tanya......


Kenapa duet JPA ngan PTPTN tak masuk lagi erkkk!!!!! 

KENAPA!!!



Encik! Kenapa Encik??




Tau tak kau orang.....harga makanan semua dah naik sekarang....


Tau tak kau orang.....lepas kelas aku kena straight balik bilik tido je..


Tau tak kau orang.....lecture semua dah mintak beli buku tebal2...


Tau tak kau orang.....aku dah lama tak topap sebab aku tak mampu...


Tau tak kau orang.....dah banyak note aku kena print...tapi terpaksa hutang..


Tau tak kau orang.....Kat UUM ADA EKSPO!!


Tau tak kau orang.....AKU NAIK GILA TGK BARANG KAT EKSPO TU...


Tau tak kau orang.....AKU TAK DER DUIT!!!!




Kenapa dan kenapa......aduh! damn!






Lepas nie kalau aku balik jalan kaki lalu mall...aku kena tahan nafsu aku nieh..aku kena tahan pandangan mata aku,, tahan nafsu nak itu,,nak ini...tahan nafsu nak cuci-cuci mata jer tgk barang2 banyak yang aku berkenan.. Kenapa sekarang??? Uwaaah...



aku rasa aku nak jahit mata aku camni ha!!


Smart an an an??



p/s : banyak lagi aku punya persoalan.....tapi cukup la yang nie jer..persoalan nie akan terjawab bila ada $$$$$ !! No money..no talk!! sapa ade duet..belanja aku weyh!!







Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

4 Respond Chill-lah....:

Anonymous said...

saba yer..huhu..harap bertenang.

cik aieen said...

ermm...iyalah...

mau belanjer ker???

Anonymous said...

nk ker..JPA dah msuk kot..hehe

cik aieen said...

JPA tuh ape??

x penah dengar pon..

jabatan pertahanan awam ea??

hikhik..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...