04 January 2011

Budak Sekolah (^_^) !!

salam all...


First day of school?? hurmmmm...If you ask me....I totally don't remember it! Serius wey..memang tak ingat walaupun aku dah paksa kerah otak aku untuk ingat pengalaman tuh...Pengalaman manis ker?? Hurm...ntahlah...Rasa nyer tidak...(oooppppss! bukan bermaksud aku nie menangis mintak mak bapak aku teman...Oh! tidakkkk...I'm not like that okay~~ !)....(^_^)...



Hahahaa....teringat memang kelakar kan? Tapi percayalah..masa aku tahun satu n dua..aku memang tak suka pergi skolah...sangat2 tak suka...tak suka cikgu..tak suka kawan2..tak suka sekolah..tak suka semua..teruk kan??? Sebab nye cikgu class aku garang macam gimau! garang giler weyh...sampai aku takot...sampai aku terkencing dalam kain mase dia tengking aku...betol weyh!! hahahahahahaha....
 


Name cikgu tuh cikgu sakinah tak silap aku lah...disebabkan takot dengan dia jugak aku jadi budak nerd! sangat tekun belajar..duk dalam class diam jer..tak pernah buat bising.. diklasifikasikan sebagai pelajar sopan dan pendiam..skema!!!




Disebabkan tak tahan...aku pindah skola..haha..(poyo jer ayat,padahal mak bapak yang pindah rumah)..hahaha....so aku start my new life kat skola baru... SKBJ..(sekolah kebangsaan budak jahat..hahaha)...Ok kenangan masa kat sekolah nie aku tak boleh lupa..memang best!...aku diklasifikasikan sebagai pelajar yang aktif n hyperactive...



Tapi yang malang sket nyer..masa tuh kan..aku di ajar oleh cikgu Zaini kalau tak silap lah name dia...fakta yang menarik...Cikgu Zaini nie,,,suami kepada cikgu Sakinah!! what the heck????...same jer perangai diorang nieh..memang elok lah tuh jadi laki bini...haha...



Aku ingat lagi, mase tu aku tak tulis bismillahirahmanirahim kat permulaan buku..kena rotan ngan cikgu Zaini...uwaaaa...rotan banyak kali and laju-laju pulak tuh..apelah cikgu nie...jahat! hahaha...tapi aku happy bila cikgu nie pindah...hehehehe..so aku dah mula enjoy pergi sekolah...bestnyer time skola rendah...best giler~~~~...



Lepas dari tu..aku dah hepi pergi sekolah..dah ade kawan best..dah dapat terima cikgu..dah ngam dengan keadaan skola..hurmm....nak kembali jadi budak sekola rendah balik la aku rasa..happy and enjoy jer..tak der masalah...waahhhhh~~~~



but..........

I LOVE SCHOOL WHEN IT"S CLOSE~~ !



Well we got no choice
All the girls and boys
Makin' all that noise
'Cause they found new toys
Well we can't salute ya

Can't find a flag
If that don't suit ya
That's a drag

School's out for summer
School's out forever
School's been blown to pieces

No more pencils
No more books
No more teacher's dirty looks
hahahaha....


---> "School Out" by Alice cooper <----


pssst : so kepada adik-adik yang baru start skolah tuh...selamat belajar yer..belajar rajin2..Jangan jadi budak yang tak baik..jadilah diri sendiri...!! wahh pesanan kakak kepada adik2 nya~~



psssstt lagi sekali : disebabkan didikan cikgu masa skola,,aku dah jadi macam aku sekarang nie..Terima kasih cikgu..xie xie...nandri! 1Malaysia kan?? hehehe...





Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

4 Respond Chill-lah....:

Anonymous said...

saya bersekolah di sk sg durian n smk sri kukup!!

cik aieen said...

yess!!

saya tau sape anda..

bersembunyi disebalik cik ANON yer!!

Anonymous said...

haha..dah tau kerrrr???
saye bkn dy ye...

cik aieen said...

aik!

dy tuh sape??
awak tau ker sape yg sy maksudkan..

wekkks! cik ANON!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...