26 January 2011

BrOther X3 !

Hey you guys !


Lama kan saya tak update pasal books.. Actually bukan books lah..komik! Masa cuti-cuti ada la beli banyak komik.. tapi bawak balik U just yang belom sempat nak baca jer...but the comics that I bought back here very awesome!



 tadaaa~~!! Brother X3...

Brother X3 by Oga = syOk !




Sebab ape saya suka??.... Sebab saya sukalah! hahaa..senang je kan...tapi saya memang teramat suka pada story yang sangat menekankan strong relationship between siblings macam dalam Brother X3 nie..lagi-lagi story tentang kembar 3 nie... best2....saya suka3!!




Kalau korang nak tau..korang pergi lah beli kat kedai-kedai buku...paling sempoi..pegi je 7 eleven..tu pon kalau korang nak bacalah kannn......(^_^) ~ !




OH ! terlupa plak...kalau nak beli,,beli sekali dengan Brother X3 : Presto ! Sambungan dari buku yang first.. Aku? Of course la ade.. Ni ha...katy bawah tu!! tengok la.................

Love this comics~~


Sikit jela review saya boleh bagi... mereka kembar 3.. Max, Joel and Daniel.. kembar serupa,, namun berbeza perwatakan.. duduk dalam surrounding yang sama.. sekolah sama,, kawan-kawan yang sama... mana-mana pergi mesti bertiga...so mesti lah ade konflik kan...??




Satu part yang memang saya tabik giler... gila lah tabik spring saya  bagi... dari segi bahasa panggilan dorang... walaupun kembar...dorang bahasakan diri.. "Abang Long - Max".. "Abang Ngah - Joel".. "Adik Bongsu - Daniel"... comel kan dalam komik pangil along,angah, adik....comel sangat...salute to Mr Oga!!!




p/s : boring-boring assignment pun belom ade...layan komik memang masyukkk~~






Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

8 Respond Chill-lah....:

Ariffin Janal said...

bile nak bagi aku pinjam zinters?

cik aieen said...

erm incik AJ...

engkau mau pinjam komik yang mana??

Ariffin Janal said...

semua !!

cik aieen said...

mangkuk ah!

ee mana boleh..

kalau ada calar sikit equal to tercalar hati aku kao tau!

Ariffin Janal said...

hhahahaha mane2 je ! bile nk bagi?

cik aieen said...

lepas cuti ah..

risiko nak bagi sekarang amatlah tinggi untuk hilang~~~


lepas cuti yer~~

Anonymous said...

aq nk pinjam komik bru bley..

cik aieen said...

encik anon nie sibuk je ahh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...