04 December 2010

Zenith 4

 :: salam sejahtera ke atas kalian ::





Siapa yang suka berimaginasi ?? Angkat kening.. haha.. Saya memang suka imagine macam-macam.. Best wooo... Imaginasi yang baik sebenarnya elok.. Elok untuk otak!! Tak caya?? Cuba baca nie..... 

"Berfikir adalah satu cara terbaik untuk melatih otak kita. Kurangnya berimiginasi boleh menyebabkan tahap kecerdasan atau keaktifan otak menurun."



Tak caya lagi?? Tak caya sudah.. So, the best way for me to train my brain yang dah tepu sebab baca buku untuk exam ialah membaca komik!! Yeah..my fav tau! Memang syaiton nirrojimm betol.. time nak study tu la nak bace komix bagai..heshh..



Ok..komik ni saya baru beli masa saya kat rumah hari tuh.. Just saya kurang waktu untuk baca.. All I can say.. this comic very imaginative!! Ok ok.. komik apa tu yer.....?? Jeng Jeng Jeng...





Zenith 4 by Zint
cool kan??



Orait..why zenith 4..?? Maybe there have 4 story inside.. The best of the best is UTOR- The king of theft! Very imaginative bila zint angkat watak pencuri sebagai hero.. Best tau story dia... Bukan nak kata jadi pencuri tu baik..Tapi baca dulu baru boleh judge macam mana... 


sedutan UTOR..


Lagi story di dalam..Dr "M" face... Gila lah cakap.. My fave part kot... Dr "M" Face memang seorang doc yang hebat.. Kan best kalau ade doc yang macam dia kat malaysia nie.. Apa yang penting menjaga kesihatan...yess! raww raww Dr 'M' Face.. Tiada seorang pon yang penah melihat wajahnya..two thumbs up!! Nak tau lebih-lebih lagi..pergi la beli kat kedai.. dekat 7 eleven ada jual.. huu...


This is mine okayy...
sukelah kat awak!



So.. Awesome weyh.. tetap yang terbaik.. lepas nie agak-agak boleh baca buku tak agaknya?? harap tak ada gangguan syaiton nirrojimm lagi.. Okay last word I can say about this comic, best! Gempak! Terbaik! Thumbs up!



p/s: I give 9/10...yeah!!




Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

4 Respond Chill-lah....:

PendekarPetai said...

baru aku tau ko antu komik....

cik ctnurulaienz said...

pendekar petai : haha..ko ingat aku hantu?? best weyh komik...rugi ko x bace..hahaa

Anonymous said...

komik ape lgi yg awk ade

cik aieen said...

to anon : hurm..a lot of comic especially zint artwork! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...