24 December 2010

Stylish Award ! [ (*__*) ]

hellow-hellow....

Eh kene tag ker?? Lah apesal aku tak tau??...macam dah lame dah kot..baru nak perasan..semalam baru perasan,,tapi penat nk buat..so arini baru buat..LOser kan??


Terlebih dahulu aku mahu meminta maaf kepada Encik Ariffin Janal  kerana beliau ada menge'tag' aku..malangnya aku tak perasan pon ade nama aku kat situ..bila bukak fesbuk baru aku perasan...nak buat camne..fesbuk kini dah semakin sangap! buruk nak mampos..memang malas giler nak online fb...fuckerberg!


Okay, kalau nak disuroh mengutuk,sumpah seranah FB memang seronok..tapi entry ni untuk menunaikan tanggungjawab dan amanah yang sudah diberi oleh si tukang tag..(wah tanggungjawab dan amanah ker?) ..Wink2..;) terima kasih~~.....





Arahannya : 

1 -Thanks to the sender of the award and linked this entry to the sender.
2 - Share 8 facts about yourself. 
3 -Give this award to the others blogger who deserve it.


--> Special thanks 

Woooot wooot...Award tu~~..ahh...terasa seperti mengambil Award anugerah dekan rasenyer..hahaa..terima kasih kepada epin janal sebab bagi mende alah nie kat aku sebab aku rasa..aku tak layak pon...muchas gracias okayy...




--> 8 facts about myself

1. Suka ketawa - aku kan ceria..so aku suka la ketawa..ketawa kan terapi jiwa.. konklusinya,,jiwa muda harus ceria..bila ceria harus ketawa..tapi pempuan jangan ketawa mengilai pulak..kang dikato ea gilo!


2. I'm not single - macam tajuk filem lak..I'm single, but not available..already taken by Encik kekasih hati...Love him so much..so sorry to intruders or strangers because I'm very loyal to my lover...chewahhh...


3. Gila komik - komik2 Zint..best! sejak akhir-akhir nie terdorong plak nak layan yang cintan cintun...layankan aje selagi boleh baca kan?? sekarang duet tarak la nak tambah koleksi..hurm2..

4. Suka drive - Ye! bila aku stress,,aku suka drive..drive la pergi mana2 pon.. janji aku drive..hilang stress aku..Encik kekasih hati selalu jadi mangsa kena ikot sebab dia tak bagi aku drive sorang2...kecian2.. 


5. Terus terang - Ok..aku seorang yang street to the point..bila bercakap la..tak pandai nak lapis2...sorry..dulu dengan cinta lama..aku suka berkias..akibatnya...makan hati..bila dengan cinta baru..aku suka terus terang..akhirnya senang hati..wahahaa~~! Best tau..kalau aku merajuk..aku cakap.."Merajuk nie!"...senang2 jer dapat makan coklat cadbury...kan senang! hahaa....


6. Key chain collector - hehe...satu hobi kot sebab aku memang suke kumpol keychain nie..yang comel2 jer ok..pastu ramai yang pergi mana2..mesti beli keychain bagi kat aku..sebab tu suke kumpol...


7. Org tak kenal mesti cakap aku sombong - Ok..mengaku..! Aku tak sombong okay..tapi aku susah la nak buat muka manis depan orang..tegur la dulu,,baru tau..sebab aku nie pemalu..hahaa..lagi satu kalau aku senyum kat org x kenal,, kawan2 cakap senyum aku fake giler..so baik aku buat muka biasa jer..


8. Kuat merajuk & suka marah2 - nie Encik kekasih hati yang cakap..aku tak tau pon..haha...dia kata bila aku lapa, tak makan lagi and penat..aku cepat melenting..tak boleh tegur langsung..bila dah kenyang..senyum jer memanjang~~ !


--> Blogger who deserve it!


p/s : kepada si tukang tag - walaupon lambat tapi aku tetap buat...yeah..hahaa


Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...