09 December 2010

sehati berdansa = sehati berbalah ??

holla~~ !


Program sehati berdansa nie memang ade badi kah?? kenapa setiap peserta yang masuk pertandingan tuh semuanya bercerai?? huh! dunia-dunia.. macam-macam ek sekarang nie..masuk kali nie je dah 7 kes penceraian peserta sehati berdansa..huh! artis semua macam tu la..boleh bilang dengan jari lah artis yang baik dan sopan..yang lain-lain..hampess jer aku tengok..hurm...



Kes terbaru, penceraian Sein & Nana..Juara sehati berdansa musim ketiga..hai nampak elok je..tak sayang ker dengan perkahwinan yang dah lame tuh..anak dah dua pulak tuh..hosshh... macam-macam lah artis sekarang nie.. tapi aku tak heran sangat pun..bukan ape..sebab dah berlambak artis kawen cerai nie.. so just doakan jela dorang bahagia dengan hidop masing-masing..

Lepas nie aku rasa Astro dah x payah nak buat realiti show macam nie la.. consequences dia masyallah..teruk..tapi nak buat macam mana kan..jodoh pertemuan di tangan tuhan.. rasa-rasanya lepas nie Astro boleh buat rancangan sehati berbalah lah pulak...wachaaa!! haha...



tapi kan,, aku dah la admire gila-gila ngan watak adam dalam adamaya.. memang kental habis nak pertahankan rumah tangga diorang..best lah cerita adamaya tu...nampaknya adam dah tak boleh nak bersabar lagi dah..realitinya sein bukan adam...tak gitu?? 


Buat rancangan sehati berdansa dengan harapan nak bagi hubungan silaturahim tuh lebih erat,, heh! boleh caye ker? ape-ape pon my mak n ayah tetap sehati berdansa bersama berdua bercinta selamanya..yeah!! Rilek jer otai nie bercinta 30 tahun dah kot..tak pernah pulak aku dengar gadoh2..bertekak hari-hari tuh biasa lah..Respect kat orang2 lama la.. To mak n ayah I Love both of you so much.. >.< !


my beloved mak n ayah


cik aieen : macam-macam hal la..


Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...