27 December 2010

:: Encik Kekasih Hati ::

Hellow woot woot....;)



Lama dah tak update blog nie.. dah semak agaknya ditinggalkan.. huh! Penat,,sejak saya bekerja jadi driver YB nie memang asyik balik malam and takder masa nak update blog... Merata tempat saya pergi.. Al-maklum lah driver YB.. Hurm...mood saya sekarang ceria.. happy.. gembira.. berbunga-bunga!! hahaa... so harinie we speak about cinta la okayy..lalalalala~~




Lagipon asik-asik tulis pasal diri saya je.. So saya nak tulis pasal orang lain pulak ah.. orang lain yang tak asing lah bagi saya.. hehe.. Siape lagi kalau bukan Encik kekasih hati! Kekasih hati sape?? Eh! kekasih hati saya lah...hehee~~


Ini Encik kekasih hati saya...heee...


Nama dia Azran.. kawan-kawan perempuan saya panggil dia "Cikyan"..kawan lelaki panggil "Ran" jer.. Saya panggil dia..??. hurmmmm.. ikot mood saya lah nak panggil dia ape.. kalau dia panggil saya bucuk.. saya  panggil  la dia bacin.. hehe..so fair kan ?? hehee...



Saya sayang gila dekat Encik kekasih hati saya nie weyh.. (tapi saya tak gila lagi lah.. gila kat die jer..heee).. Kadang-kadang dia comel.. tapi dia slaloo cakap.. comel tuh untuk perempuan lah...kate la handsome!..okay okay.. Hensem yer?? Mestilah.. sebab tu saya suke kat dia..



Kalau kau orang scroll sampai bawah ada widget daisypath said.."We have been together for 1 year, 7 months, & 2 days..  



Waaahhhh... macam tak caya pulak dah lame kami berkawan.. sebab saya rasa, hari-hari macam bercinta dengan orang yang baru... hehee..maaflah yer.. hati saya nie memang tengah berbunga-bunga bahagia sekarang nie...weee...(^_^) ~~ !







Encik kekasih hati saya nie seorang yang sangat baik n full of love.. he deserve to be love.. he always make me laugh and smile... dia suke tengok saya ketawa tau.. sebab dia kate dia bahagia kalau dapat buat saya ketawa... hehee... seharian duduk dengan dia.. Saya boleh senak perot sebab ketawa dengan cerita-cerita dia.. dia seorang yang lucu~~....






Kawan-kawan perempuan saya selalu kata... dia seorang yang kaku..(pemalu).. Eh! memang la dia kaku depan kau orang.. sebab dia malu dengan perempuan, lagi-lagi yang dia tak kenal...Sampaikan nak beli tiket kat kaunter pon boleh kata "Awk jela pergi beli tiket tuh..kan yang kat kaunter tu perempuan". Huh! itu bukan pemalu lagi tu..itu pemalas..haha..



Bila saya tanya dia.."habes dengan saya tak malu plak?? masa awal2 kenal boleh plak awak buat muka x malu?"  

 

Haha..dia ketawa jer jawab..."dengan awak lain lah sayang..sebab i memang sukakan u!" hahaha..mongok ah!



Tapi bila kau orang dah kenal dengan dia.. kau orang mesti rasa macam.."wish I not know him".. sebab dia nie suka sangat menyakat!! tapi itulah encik kekasih hati saya..hehehe~~





Okay..honestly..I love him so much..fullstops! Maaf if entry nie terlalu gedix.. sebab hati saya memang tengah rindu merindu.. Oh my oh my.. rindunya!!!!


Wish I can Hug you! Muuuuaaah*




Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

4 Respond Chill-lah....:

Princess Emma said...

hey , yawww ! so sweet anda berdua :)

cik aieen said...

hi princess emma..(^_^)

hehe...

kami x sweet pon emma..

kami sewel rasenyer...

haha..anyway..tengs~~

Anonymous said...

cewah2..hensem siot!!

cik aieen said...

anon!

kamu memang terlalu~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...