12 December 2010

.:: Balik Kampong Oooo ::.

Yuhuuu~~

Petang nie dalam pukol 4 petang..aku dan cikyan aku (my boyfie) akan pulang ke kampong halaman..bilik semua dah kemas, kunci bilik dah pulangkan kat pejabat, beg dah settle, kotak dah angkut masuk pantri..okeehh..settle da semua...raww raww the boat..yeahh!


Naik bas dari UUM dalam pukol 4 lebih.. kalau bas datang tepat pada waktunya,, dijangka akan sampai shahab perdana alor star dalam kol 630 patang..sampai kat alor star nanti kami harap sangat ade tiket bas ke melaka..hope sangat2!


Dah jadi trend plak bagi kami x suka booking tiket awal-awal..bukan sebab ape.. takot kalau ada perubahan jadual or benda2 yang x di ingini berlaku..nanti wat rugi jer duet tiket mahal2..(poket dah keering neih! haha)..lain lah kalau hari-hari perayaan..konfem kena beli tiket awal2..hehe..over excited la katakan..


So for today we decide, main redah jer because itu adalah jalan yang terbaik..kalau x der tiket ke Melaka, kami turun la Seremban..xder seremban kami akan turun KL..kalau xder jugak..hurrmmmm...eh eh ada lah! jangan pkir negative okay..positive sudah..>.< !


Doakan sepanjang perjalanan kami berdua selamat sampai ke destinasi dituju.. hope nothing bad happens..to my friends that still have exam tomorrow..best of luck to all of you..bye2..aku amigos dulu..tata~~ !





Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

2 Respond Chill-lah....:

Ariffin Janal said...

have a save journey

cik aieen said...

ok..thanks epin...take care yourself too..(wah tiba2 plak aku concern gila kat ko)..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...