09 November 2010

seronoknya kalau dapat...

salam...
smile please..ngeee..:) 

http://www.emocutez.com

disebabkan minggu exam ditunda..so, proses mengulangkaji juga ditunda..haha..entah la apa masalahnya..nak stadi memang langsung tak ada mood. tumpuan lebih terarah menghadap laptop menonton movie yang dah berkali-kali tengok tanpa rasa jemu..cerita korea menjadi pilihan disebabkan jalan cerita yang meleret-leret..menyebabkan mata tak akan tertutup kadang kala sehingga pagi menjelang..

http://www.emocutez.com
============================================================================

ok tutop la cerita pasal stadi..penat la..hahaa..otak pun pikir nak balik rumah je sekarang nie..gila bohsan duduk UUM nie sorang-sorang jer..(nampak sangat menipu duduk UUM sorang-sorang)..tak lah, maksud aku lepak kat bilik sorang-sorang..kawan-kawan semua dah balik rumah..memang buhsan gila la... 

nak jalan-jalan..kedah banjir..so lepak ajelah kat UUM nie Online 24jam..huh! nak makan cafe banyak yang tutop..kena berjalan pergi ke Varsity Mall pulak..jaoh la.. transport dah lah tak ada.. kalau ada dah lama aku cari jalan keluar dari bumi sintok nie..

dalam kepala otak sedang merangka-rangka ayat.. ada sesuatu yang harus aku bentang kan kepada ayah aku merangkap bos besar! proposal dah aku sediakan, motif dan objective beserta misi dan visi dah aku olah menjadi sesuatu yang sangat munasabah! 

ya! balik ni aku patut cakap! wajib! harus! jangan ditangguh-tangguh!

apa dia sebenarnya nie??

baek punya~~!
http://www.emocutez.com


malu la nak cakap...hurm...
http://www.emocutez.com


agak-agak dapat tak erk??
http://www.emocutez.com


pssssttt...agak-agak kalau aku mintak nak bawak kereta sem depan dapat ke tidak heh?? hahaha.....


tapi bos nak pakai kereta apa kalau aku rembat kereta dia?? aku nak pinjam skyline dia tu pun kedekot.. khutbah berjela-jela kalau aku bawak kereta dia..hurm..

tak kan aku nak direct sound kat bos.."erm..yah, jom keluar pergi shopping kereta??" nescaya jawapan seakan-akan ini akan terkeluar..."apa ekau ingat nak beli kereta tu pakai daun getah?" dan selepas itu diikuti statistik dan data tentang keadaan semasa sampai bernanah-nanah telinga aku 2 jam...konfem!

konklusinya ---> alangkah seronoknya berangan-angan! kan3....

cik ctnurulaienz : naik jela bas unic tuh..bayar lagipun..rugi tak guna kan...:)



Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...