06 November 2010

senyum jer

salam..
senyum sendiri..

mula-mula aku tak tahu apa yang hendak aku buat pagi-pagi macam gini..jam di desktop dah menunjukkan pukol satu limapuloh satu pagi..standard la student an?  mana boleh tidur awal-awal..lagipon ayah dan bonda jaoh kat rumah..so, tak der mana la nak dengar dorang bising-bising suruh tidur.kan3??

bila nak bukak buku buat revision sikit-sikit..cepat la pulak mata nie ngantok..haihh..pelik betol.. dalam buhsan-buhsan aku bercampur batuk-batuk kecil aku pon menghadap la lappy kesayangan aku nie.. dapat wireless free plak an...tersenyum lebarla aku..

dalam tak tahu nak buat ape tuh..aku pon rajin giler la tengok-tengok belog orang2..creative..! suke3! suka pulak aku blogwalking..last-last aku decide nak pegi tengok you tube lah..carik la ape video yang best-best kan.. search punya search punya search...

terjumpa la aku ngan video yang comel nieh..comel tau..smart lorh..byk lagi video dia..search jer kat youtube..

so korang layan je lah video nie ek.. dok buat lepas tension ok kot..kalau menambah tension tuh..tgk la entry yang lain okayy...layan~~ !



video 



cik ctnurulaienz : haha..study sketla lepas nie..tu pon kalau rajin..heheh!




Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...