22 November 2010

Aishah Wedding Day!!

Salam and hello everybody especially my beloved friends

http://www.emocutez.com










Today is a very special day to my beloved friends Noraishah Mat Zin because today is her big day! Congratz from me.. muuuaaahh!

sama cantik sama padan kan?

 
Tak sangka kawan kami yang kecil, molek dan comel dah sah menjadi Puan Faizal.. Tahniah..!! Hoooraayy.. bestnya tengok kawan kawen... tumpang rasa bahagia jugak.. semoga bahagia menghadapi hidup berumahtangga dan cepat-cepat dapat anak yer..hehee..


:: gorgeous ::


Oh ya!! the best part is.... I met all my old friends today.. I never felt very happy like this.. It is like a reunion of us.. Seriously, I really-really love this moment!





So kalau dah lame tak jumpa tu paham-paham aje lah kan riuh nyer macam mana kan?? huhu..memang penat woo.. rase macam artis pulak bila kena posing jer all the time..hahaa..


:: from the left ::
:: ET, Muza, cik ctnurulaienz, Aini, Fizah, Ayu ::
in front
:: Dierah (white) and Murni ::




Gamat suasana kat dalam.. full of girls.. bila saya keluar and then terjumpa dengan sorang mamat nie.. ingat senang nak jumpa bersemuka dengan budak nie?? nak pandang muka dia pon saya tak boleh.. sebab saya pasti..!  PASTI!   pasti akan tergelak.. perangai tak pernah nak berubah.. hampeeess!





Saya dah nak balik dah nieh.. nak cari or panggil member lelaki satu sekolah tangkap gamba.. huh! jangan harap la diorang nak bekerjasama.. tapi pujuk-pujuk.. At last dapat la jugak take their picture.. penat jugak nak paksa diorang ramai-ramai.. Akhirnya berjaya jugak!


ha kao! badan bagak gedabak semua..hambek kao!



And this last picture.. Ehem! Nothing to say lah.. life must go on right..?? Oh! friend...




Anyway... moga berbahagia Ecah with her husband.. lepas nie giliran siapa plak yer.. ET? Dierah? Aishah hamdan? Aishah muharam? Aini? SAYA??? hahaha..mudah-mudahan...AMIN.... Oh! before aku terlupa.. Hujung tahun nie makan nasik minyak lagi la saya.. Congratz from me amie sayang.. awal-awal dah wish..heee...





Insyallah amie sayang.. kalau tak ada aral melintang.. aku datang okayy.. Aku Sayang kau tau tak! 



:: Oh! Love It So Much ::




Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

2 Respond Chill-lah....:

Anonymous said...

cik CT ble lg??

cik ctnurulaienz said...

erm...

cik ct aieen tunggu boyfie nyer masuk meminang dulu la...

lambat lagi rasanye...

hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...