31 October 2010

tiba-tiba

tiba-tiba??
tiba-tiba apa yer??
hurm...
senang cakap aku demam..:'(
tak selesa pulak aku bila demam macam nie..
balik je dari jalan-jalan semalam dah demam..


adoyai..
dah lah sekarang nie minggu study week..


kalau demam exam tuh dimaafkan lah jugak..
sakit dah tekak nie..
time-tim2 camni la buat aku rasa nak balik rumah..


cakap pasal rumah.....

maybe semalam negeri sembilan kalah piala malaysia kot..
sebab tuh demam bertambah-tambah..
apo-apo pon squad Hobin Jang Hobin tetap terbaek!






mau istirehat sambil selimot..
ujan-ujan camni ape lagi yang sedap dibuat selain dari itu kan? huu..


p/s: camne nak study nie?? hurm...abaikan dulu la...aku mesti boleh punye!!





Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

25 October 2010

newborn

sedang meng hupdate blog terbaru....
hurmmm...
tp untuk assignment la..
bila nak siap x tao la...


p/s: moga cepat siap, senang aku nak melangok jalan..
..exam?? lupakan dulu revision buat sementara waktu..heee

Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

11 October 2010

fresh entry

as time goes by.........


I knew that my LOVE grow stronger !!!

Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...