26 March 2010

weeeeee~~~~~

Assalamualaikum...



harinie sangat best..aku bangun agak lambat hari nie... sebab tito pon lambat malam nyer.. jadi terlajak sampai pukul 9.. tapi normal la kot bangun jam tuh.. sebab bukan lah lewat sangat.. huhuhuhu..kalau nak di ikotkan aku sangat psiko malam tadi. bermain-main dengan emosi.. terasa sangat tak stabil.. terasa nak nangis. nak nangis kuat-kuat..waaaaa........



kenapa aku nak nangis..(atau memang aku dah nangis?)..huhuhuhu....aku rasa tahap ke'stressan yang paling tinggi setinggi menara KLCC..tapi masih terkawal..bukan ape...aku rasa semua barang-barang kesayangan aku menuju kehancuran..kesian kat barang tuh.. bertambah kesian kat aku nieh..terasa seperti menanggung kerugian yang sangat besar...(tau lah budak business)..



apakah barang2 aku tuh?????   meh aku list kan kat sini...



Yang pertama dan paling berharga - laptop aku.. ntah nape  lah dia wat hal plak..aduish...payah aku nak wat keja.. masalah nak On langsung x boleh.. bajet rosak biasa jeh..tengok la cam ner nanti...







Yang kedua hand-phone aku - nak kol susah, nak message pon susah.. bley dengar lagu jeh..tangkap gamba. at least ada lagi la function dia.. tapi main function dia dah jadi mengong... 







Pastu sekarang yang latest - broadband aku lak wat hal. tal ley nak connect. aduish.. nak mengedix kat fb pon tak ley dah..huhhuhu 



                                                                    


Itu belom lagi hal kecik2 tuh...gelang kaki my boyfie kasi... tercabut hari tuh.. nasib baik aku perasan.. kalau hilang x tau la..aku sayang sangat..tapi aku sayang lagi kat boyfie aku..huhu...jam tangan mak bagi pon..duet kat bank pon..extension pon rusak..aduyai.. sumanya melibatkan cost........................................................



hey ntah lah ha.. naik poning kepalo nie...hurmmm...lambat laun mental aku pon boleh rusak kalau macam gini selalu...hurmmm..





p/s: nak balik lah...ponek lah....





Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

5 Respond Chill-lah....:

aienaz said...

nasib baik aku masih normal...

thank you ALLah....

naim said...

apo ni siti..rilek2...gotah maha skang..pau2 sket mak ayah ko..haha

aienaz said...

haha.. bukan apo naim.. boleh tu memang boleh..tapi masalah ea sogan nak mintak..huuhuu

epinmiera said...

ade blog ye mambang?

aienaz said...

ermmm....just blog sampah jer...huhuhu~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...