10 March 2010

moody

hari nie aku masih tak ada mood untuk post ape2 kat blog kesayangan aku. mungkin disebabkan satu dari barang berharga aku sudah rosak. barang yang amat penting bagi aku. bertambah penting untuk aku dan blog aku nie..ia adalah LAPTOP aku...



 rindu gyler kat laptop nie.. moga kesihatan nyer akan baek seperti sedia kala..





maybe bila laptop aku dah elok nanti aku akan update blog aku nie.. hurmmm,,pakai laptop pinjam nie rasa susah sikit, sebab yelah nanti x pasal-pasal rosak..aku jugak kena ganti. tu satu hal, buat nyer dia tarik muka ngan aku, x ker susah aku.. so,, sabar jela.. tunggu la sampai laptop aku dah di baiki yer..
papai sumer...


Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...