07 March 2010

hujung minggu ku..

 As- salam..(^______^) 




Hari nie hari sabtu... aku tak dapat tidur.. aku pon tak tau la nape.. tapi malamnye tu aku ade minum air nescafe..air feveret boss n aku n my boyfie jgk..huhu.. kalau kat rumah minum air tu lena jer tido..tapi kat sini, minum air nes bley jage sampai petang..hebat2...

sedap tau air nie..kalau aku buat lagi sedap..my boyfie suke..hehe



Puas aku pakse mata nie tito..x mau jgk..aku dah boring tahap gaban dok tunggu mata nie nak lena..so aku pon decide la bace buku..buku Teori dan Amalan Perniagaan Islam plak tu.. fuh.. agak rajin aku masa tu..haha.. bila dah lame sket dok baca, aku dah mula mengantok..haha..yes.. xsaba nak tido.. aku pon tutop la buku tu.. 






Bila dah ready jer nak tito.. mate nie plak dok terkebil2.. x mau plak mata nie lelap..tadi ngntok sgt..hampeh tol laa..hurmm... aku sambung bace novel plak.. novel yg aku suka besela.. novel fiction, kalau x pon epic.. tu jerla yg aku minat..bace sampai dah nak abeh dah buku yg setebal 234 pages tu..n dgn sendirinya aku tertito...zzzzzzZZZZ!! 




aku x taula pukol bape aku tito masa tu,,tapi dalam area2 kul 10 kot..and then aku terjage plak jam 1 tghari sebab alarm aku bunyi..haha..terok betol time management aku.. nama jer blaja kat universiti pengurusan.. tapi pengurusan masa giler terok..huhuhu..tapi bangun untuk tutup alarm tu jer,,pastu aku tido balik..hahaha...last2 aku terjage jam 3.40 ptg..alamak!!!!!!!


aku dah lambat!! aku dah lambat!! 
 


Aku sepatotnyer ade Ko-Kurikulum kat U aku nie kol 4 sampai kol 6..satu aktiviti yang paling aku malas sangat nak attend. xtau la nape..maybe sebab hari sabtu..n hari jumaatnyer cuti..so macam x best lah..sebab da best2 cuti pastu kena plak datang Ko-k yang dua jam tuh..hurm.. tapi nak wat camner kan.. terpaksa lah.. kang kena bar x pasal2 jer dapat F..


haha..nie lah group ko-k aku.. Siswaniaga III- kumpulan B. picture nie aktiviti luar kampus yang kami orang pergi haritu..



Hurmmm..masuk clazz tu..lepak jer cam bese ngan mereka- mereka itu.. aku juga rasa sangat best hari ni walaupon aku mengantuk dan mamai2 lagi.. nasib baik hari ini ada game, kalau la wat aktiviti membaca..tentulah aku orang yang pertama sekali tidur bawah kerusi..hehe..apa - apa hal pon.. best la hari nie...balik...menulis and sekarang aku rasa aku patut tidur..



p/s : lena,,,lena  wahai puteri...selamat malam semua..adios...   
 



Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...